Wireless LAN Drivers


Start Download

In order to improve our service our setup will download some of the required files during the installation process making the download process much faster and showing a progress bar. During the install process we also offer you another software of us: EasySpeedPC. Click here to read more about it.

Easy Driver Pro Windows 7 Compatible
Wireless LAN Drivers

Update eenvoudig de Wireless LAN Drivers

Easy Driver Pro maakt het verkrijgen van Officiële Wireless LAN Drivers heel eenvoudig. Easy Driver Pro scant uw computer op ontbrekende, beschadigde en verouderde Wireless LAN Drivers.

Easy Driver Pro maakt het up-to-date houden van uw Wireless LAN Drivers zo eenvoudig dat zelfs een kind het kan gebruiken.

Installatie Instructies

*Noot: Probeer onze GRATIS versie om te zien of uw computer driver updates nodig heeft. Zo ja, dan kunt u voor slechts €29.95 de volledige versie downloaden en automatisch alle apparaat drivers in uw computer upgraden ... of ... Als u de drivers gratis wilt installeren, dan kunt u de website van elke apparaat fabrikant bezoeken en de laatste versies handmatig downloaden en installeren, één voor één.

Hoe update Easy Driver Pro uw Wireless LAN Drivers?

Easy Driver Pro voert een complete scan uit van alle apparaten in of verbonden met uw computer. Het controleert alles, zoals geluidskaart, grafische kaart, monitor, muis, printer, etc. om te zien of u de meeste recente en meest compatibele apparaat drivers heeft geïnstalleerd. Het kan zelf zien welke Wireless LAN Drivers ontbreken, beschadigd zijn of welke er verouderd zijn.

Vervolgens zoekt Easy Driver Pro in een database met meer dan 11 miljoen drivers en vergelijkt ontbrekende, beschadigde of verouderde Wireless LAN Drivers met de meeste recente en meest compatibele drivers voor uw besturingssysteem.

Voor de installatie van de nieuwe drivers maakt Easy Driver Pro een backup van uw bestaande Wireless LAN Drivers en instellingen om een herstelpunt aan te maken, voor het geval dat een Wireless LAN Drivers toch niet compatibel blijkt te zijn.

Easy Driver Pro update uw Wireless LAN Drivers, gebaseerd op de scan en vergelijking met de meest recente en meest compatibele versies.

Frequently Asked Questions (FAQ)

Wat Zijn Apparaat Drivers?

Drivers zijn stukjes software die gewoonlijk worden geleverd door de fabrikanten van hardware apparaten, en soms door de uitgevers van applicatieprogramma's, die er voor zorgen dat uw besturingssysteem kan communiceren met deze apparaten of applicaties. Zonder de juiste drivers kan de hardware of applicatie niet goed werken.

Wat Veroorzaakt Driver Problemen?

Driver problemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Het installeren van nieuw software kan een bestaande driver vervangen. Het verwijderen van oude software kan een driver verwijderen. Virussen en andere schadelijke software kunnen drivers beschadigen of vervangen. Drivers kunnen overbodig worden wanneer de fabrikant of uitgever nieuwe mogelijkheden toevoegen, en ook kunnen computerbestanden beschadigd raken door continue lees- en schrijfoperaties.

Welke Problemen Kunnen Worden Veroorzaakt Door Beschadigde Drivers?

Beschadigde apparaat drivers kunnen de oorzaak zijn van alles van het niet werken van een bepaald onderdeel tot het complete uitvallen van een apparaat. Normaalgesproken heeft een apparaat een aparte driver voor de specifieke versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. Een grafische driver voor Windows XP bijvoorbeeld niet, of niet goed, werken op Windows 7. Over het algemeen zal een onjuiste driver totaal niet werken.

Hoe Los Ik Wireless LAN Driver Problemen Op?

Download Easy Driver Pro en volg de instructies hierboven om er zeker van te zijn dat uw Wireless LAN Drivers up-to-date zijn.